More titles to consider

Shopping Cart

You're getting the VIP treatment!

With the purchase of Kobo VIP Membership, you're getting 10% off and 2x Kobo Super Points on eligible items.

itemsitem
See your RECOMMENDATIONS

Synopsis

Sajarah Saben negara sak donya ing Jawa kang goal iku kanggo isi pikiran karo prasaja kawruh sajarah karo ebook . Ing ebook gampang digunakake, sumilir lan dijamin dadi macem ! Sampeyan bisa maca iki ebook tanpa kawruh sadurunge saka sasi acara. Iki ebook iku sawijining sumber banget kanggo wiwit sawetara saka kawruh sajarah kanthi kombinasi 267 negara lan pulo . Sawetara menarik bab liyane iki ebook bakal nuduhake liyane saka latar mburi negara sing jeneng, panji , geografi lokasi, ètnis , basa, agama , populasi , lan peta .

Sajarah Saben negara sak donya ing Djowo, ora bakal mbantu ngendi wae kowe ; iku cepet lan gampang referensi alat sing wis mung negara lan pulo sampeyan arep mriksa metu!

Cukup elinga siji bab sing sinau tau ​​mandheg ! Maca, Waos , Waca ! Lan Tulis , Tulis , Tulis !

A matur nuwun kanggo Pendhaftaran apik bojo Bet ( Griffo ) Nguyen & Pendhaftaran putra sange Taylor Nguyen lan Ashton Nguyen kanggo kabeh sing katresnan lan support, tanpa sing emosi dhukungan lan bantuan , ora ana iki eBooks pendidikan basa lan audios bakal bisa.

 

donya

 

Afghanistan, Akrotiri en , Albania , Algeria , American Samoa , Andorra , Angola , Anguilla , Antartika , Antigua lan Barbuda , Samudra Arktik , Argentina , Armenia, Aruba, Ashmore lan Cartier Islands Samudra Atlantik , Australia , Austria, Azerbaijan , Bahama , Ing , Bahrain , Bangladesh , Barbados , Belarus , Belgia , Belize , Benin , Bermuda , Bhutan, Bolivia, Bosnia-Herzegovina, Botswana , Bouvet Island , Brasil , British Indian Ocean Territory , British Virgin Islands, Brunei, Bulgaria, Burkina Faso , Burma , Burundi , Cabo Verde , Kamboja , Kamerun , Kanada, Cayman , Republik Afrika Tengah, Chad , Chili , China , Pulo Natal, Clipperton Island, Kepulauan Cocos ( Keeling) , Kolombia, Komoro , Kongo , Republik Demokratik , Kongo, Republik ing , Cook Islands Coral Sea Islands Costa Rica , Panté Gadhing , Kroasia, Kuba, Curaçao , Siprus , Czech Republic, Denmark, Dhekelia , Djibouti , Dominika , Republik Dominika , Ecuador , Mesir, El Salvador , Guinea Khatulistiwa , Eritrea , Estonia , Ethiopia, Uni Eropah, Kepulauan Falkland (Malvinas ), Faroe Islands Fiji , Finland, Prancis, Polinesia Perancis , Perancis Kidul lan Antartika bantala , Gabon , Gambia , The , Gaza Strip , Georgia , Jerman, Ghana, Gibraltar , Yunani, Greenland , Grenada , Guam , Guatemala Guernsey , Guinea , Guinea -Bissau , Guyana , Haiti, Hed Pulo lan McDonald Islands Suci Delengen (Vaticaanstad) , Honduras , Hong Kong, Howland Island, Hongaria, Iceland , India, India Samudra , Indonesia , Iran , Irak , Irlandia , Isle of Man Israel , Italia, Jamaika , Jan Mayen , Jepang, Jarvis Island, Jersey, Johnston Atoll , Yordania, Kazakhstan , Kenya, Kingman karang , Kiribati , Korea , North , Korea, kidul, Kosovo , Kuwait, Kyrgyzstan , Laos, Latvia , Libanon, Lesotho , Liberia, Libya, Liechtenstein , Lituania , Luksemburg, Macau, Makedonia , Madagaskar , Malawi , Malaysia , Maladewa , Mali, Malta, Marshall Islands , Mauritania , Mauritius , Meksiko , Mikronesia , Federasi , Midway Islands , Moldova , Monaco , Mongolia, Montenegro, Montserrat , Maroko , Mozambique , Namibia , Nauru , Navassa Island, Nepal , Walanda , New Caledonia, Selandia Baru , Nikaragua , Niger, Nigeria , Niue , Norfolk pulo, Kapuloan Mariana Lor , Norway, Oman , Samudra Pasifik , Pakistan , Palau, Palmyra Atoll , Panama, Papua Nugini , Paracel Islands Paraguay, Peru, Filipina, Pitcairn , Polandia, Portugal, Puerto Rico , Qatar, Rumania , Rusia , Rwanda , Saint Barthelemy , Saint Helena, Munggah , lan Tristan da Cunha , Saint Kitts & Nevis , Saint Lucia , Saint Martin, Saint Pierre lan Miquelon , Saint Vincent lan Grenadines , Samoa , San Marino , Sao Tome lan Principe , Arab Saudi , Senegal , Serbia , Seychelles , Sierra Leone Singapura, Sint Maarten , Slowakia , Slovenia , Solomon Islands , Somalia , Afrika Kidul , South Georgia Kidul lan Kapuloan Sandwich , South Sudan, Samudra Kidul , Spanyol, Changsha , Sri Lanka , Sudan, Suriname, Svalbard , Swaziland , Swedia , Swiss , Suriah, Taiwan, Tajikistan, Tanzania , Thailand, Timor-Leste , Togo , Tokelau , Tonga , Trinidad lan Tobago , Tunisia , Turki, Turkmenistan, Kapuloan Turks lan Caicos , Tuvalu , Uganda , Ukraina , Uni Emirat Arab , United Kingdom, United States, United States Pulo Pasifik Margasatwa Refuges , Uruguay , Uzbekistan , Vanuatu , Venezuela , Vietnam , Virgin Islands, Wake Island, Wallis lan Futuna , West Bank , Zimbabwe , Yaman , Sambia , & Zimbabwe .
 

Ratings and Reviews

Overall rating

No ratings yet
(0)
5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Stars
0 0 0 0 0

Be the first to rate and review this book!

You've already shared your review for this item. Thanks!

We are currently reviewing your submission. Thanks!

(0)

You can read this item using any of the following Kobo apps and devices:

  • DESKTOP
  • eREADERS
  • TABLETS
  • IOS
  • ANDROID
  • BLACKBERRY
  • WINDOWS