More titles to consider

Shopping Cart

You're getting the VIP treatment!

With the purchase of Kobo VIP Membership, you're getting 10% off and 2x Kobo Super Points on eligible items.

Item(s) unavailable for purchase
Please review your cart. You can remove the unavailable item(s) now or we'll automatically remove it at Checkout.
itemsitem
See your RECOMMENDATIONS

Synopsis

Епска авантура во недоразбирање, оваа серија на психолошка раскази, истражува пофини смисла на бесмислени значења игнорирани од страна на разбирање на себе.

Студената Концепт: Лесно Е Да Се Направи

За жал, кај оние задачи кои ние ексел толку многу во бројки во, размислување не може да се изброи. Сепак, ако нашата историја експонати ништо повеќе од нашите бруто капацитет за насилство и измама него, тоа е сигурно дека можеме да направиме повеќе заедно отколку кога било распаѓа. Бројот на задачи група да ексел надвор од поединецот е безброј: Заедно ловат поголема и се собираат повеќе, патува подалеку за поевтини, копа побрзо и подлабоко, се искачи повисоко за подолго, повеќе само што ни прави посилни, иако нема тело или група некогаш собраа е мисла послободно преку зголемување на број.

И, Едноставна English Edition: Sad, around those work that we do so great in number in, think can-not be count. Yet if our history show any-thing more than our gross size for anger, and trick of, it is certain that we can do more united than ever away. The number of work a group can do after the person is many: United we hunt great and collect more, move far for cheap, dig fast and deep, climb high for more; more only make us strong, though no body or group ever make has think more free by more it number.

И, English Edition: Sadly, among those tasks which we excel so greatly in numbers in, thinking cannot be counted. Yet if our history exhibits anything more than our gross capacity for violence, and deception thereof, it is surely that we can do more together than ever apart. The number of tasks a group can excel beyond the individual is countless: Together we hunt greater and gather more, travel farther for cheaper, dig faster and deeper, climb higher for longer; more only makes us stronger, though no body or group ever assembled has thought more freely by increasing its number.

 

Фрагмент Земјата Клучни Зборови: група мислам, насилство измама, ловец соберат, брзо копа подлабоко, маратон повисоко, камата стагнација, споменикот зграда, водечки мнозинство, интелектуална тиранија, пркосејќи фашизмот, северното море европа, подморница термопилите, оска трговец садови, поморската борба, поморски забелешки, весници историски, повик кражба, над спиење, концентрациони логори, нема сочувство, ерменскиот геноцид, големиот криминал, тероризмот глад украина, сталин поморот глад, играат игри, светлина вистината, ерменски холокаустот, ерменски масакрите, воено злосторство геноцид, сочинуваат вашиот, глад геноцид украина, ирски компир глад, глад во украина, голем глад ирска, контраразузнавање набљудување, украина глад геноцид, компир глад ирска, ерменскиот геноцид, војна одговорност, верување е избор, маченици убиство, губење на придобивките, неуспех и победа, смрт триумф, уметноста раскажување приказни, паѓа на меч, маченици легенда, иднина жртва, благородна реализација, легендата на мачеништво, малтретирањето на фактите, факт или измислица, подмолно непријателски, борбата против насилниците, туркање вистината, истории лежат, прифаќање неуспех, градење на неуспех, неуспехот размислува, раскажување лежи, жалам имаат корист, мртов мртви мртво, убиство за профит, жртвуваат на легендите, херој обожување, интегритетот на мртвите, забрането мисли, неискажан мисли, глорификација на мачеништво, нема избор живот, управување со разочарување, ментор и штитеник, проток на информации, поддоговор проблеми, c.i.a. подморници, тајна циа финансирање, зафатени со работа, c.i.a. да o.s.s., премногу прашања, самоодржување, механика на спокојот, завршува војната, машини за војна, практични војна, економски војна, опремени борби единици, војна социјално-инженеринг, опстанокот на најглупавата, социјални војна рамнотежа, брзо бегство, патувањето на мислата, запознаени модели, планираните уништување, одговорен контрола, холокауст одговорност, првата светска војна, светска војна геноцид, големата војна, злоупотребуваните и изнасилвач, силеџиство, принудени глад, геноцид масовно убиство, воениот морал, интернација кампови јапонски-американците, јапонски интернација кампови, затвореник перспектива, непријателот вонземјани, цивилни бомбардирање, заштеда на свој, бараж балони, ревизионистичка историја, медиумите образование, неизлечива болест, перспектива надзор, фашистичка хумор, марксизмот маоизмот, дебатата префрлате, води ме, подтекст во планирањето, војна поттикнување, удобност зона, произведени војни, приказни, заговор за навигација, размислување за себе, тајни акции, плитки мисли, чекање во автомобил, загушлива батлер, љубоморен свет, општеството мода, затворени кругови, љубоморен несигурност, љубовта игри, причина и последица, игра оваа игра, самосомневање несигурност, победи-победи, љубомора манипулација, освојувањето на играта, лошо држење телото, параноични поттикнување, советскиот германија, тајните разузнавачки, војна испрашување, дефинитивни одговори, интервју откритие, кражба кршење влегуваат, балистички проектили, интелектуална сопственост, импулсивност нарушување, баварската тврдина, окупираната германија, алпски фор, нацистички подземни, светиот грал, бела пропаганда, планински престој, на бергхоф, подземното засолниште, алпски тврдина, баварската фор, војна митови, голема јужниот тврдина, баварската племиња, надевам вечна пролет, потрага крстоносна војна, погребот жалост, далечински надзор, двоглед оптика, семејни собири, лимузина катафалка, возачите батлер, водоотпорен чевли чадор

Ratings and Reviews

Overall rating

No ratings yet
(0)
5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Stars
0 0 0 0 0

Be the first to rate and review this book!

You've already shared your review for this item. Thanks!

We are currently reviewing your submission. Thanks!

(0)

You can read this item using any of the following Kobo apps and devices:

  • DESKTOP
  • eREADERS
  • TABLETS
  • IOS
  • ANDROID
  • BLACKBERRY
  • WINDOWS